Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universiteti i Tiranes  >> Fakulteti i Gjuheve te Huaja
 

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Hyrje

ADRESA : Rruga "Elbasanit", Tirana-ALBANIA
Dekan: Prof.Dr. Maksim Daiu
Tel: +355-4-227886 Fax: +(355)-(42)-23981

a) Autoritete drejtuese
1. Dekan
2. Zëvendësdekan
3. Kancelar
b) Njësitë bazë mësimore shkencore
1. Departamenti i Gjuhës Angleze
2. Departamenti i Gjuhës Frënge
3. Departamenti i Gjuhës Gjermane
4. Departamenti i Gjuhës Italiane
5. Departamenti i Gjuhëve Sllave e Ballkanike
6. Biblioteka (së bashku me Fakultetin e Historisë e Filologjisë)

1- Gjuha Angleze
Profili : Anglistikë - Amerikanistikë
Profili : Mësuesi
Profili : Përkthim - Interpretim

2- Gjuha Frënge
Profili : Specialist i Gjuhës dhe i Letërsisë Frënge
Profili : Mësuesi
Profili : Përkthim - Interpretim

3- Gjuha Gjermane
Profili : Përkthim - Interpretim
Profili : Mësuesi

4- Gjuha Italiane
Profili : Përkthim - Interpretim
Profili : Mësuesi

5- Gjuha Turke
Profili : Specialist i Gjuhës Turke dhe Ruse

6- Gjuha Sllave
Profili : Specialist i Gjuhës Ruse
dhe Greke-BullgareFak. i Gjuhëve të Huaja

Hyrje
Fotografi

Gjuha Angleze

Gjuha Frënge

Gjuha Gjermane

Gjuha Italiane

Gjuha Turke

Gjuha Sllave


 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003