Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universiteti i Tiranes  >> Fakulteti i Gjuheve te Huaja
 

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Departamenti i Gjuhës Frënge

Shef i Departamentit
As.Prof. Dr. NondaVARFI
Tel/Fax: +355 42 27886

Departamenti ka 3 seksione:
Literatura dhe Qyteterimi Francez
FLE (Frengjishtja per te Huajt)
Gjuhesi


1. Seksioni i Literaturës dhe Qyteterimit FRANCEZ
Shef i Seksionit:Prof. Dr. ILIA LENGU
Stafi perbehet nga 5 pedagoge:
1 profesor, 2 asist profesor, 2 pedagoge, 1 asistent.

Lendet kryesore te mbuluara nga ky seksion jane:
Poezia Franceze
Novela Franceze
Teatri Francez
Kritika dhe Ese
Teoria e Letersise
Pamje e Pergjithshme e Qyterimit Franceze
Historia e Frances
Qyterimit Franceze
Literature Komparative
Tregimi

Studimet kryesore te ndjekura nga stafi i ketij seksioni jane ne keto fusha:
Literature Franceze
Teoria e Letersise
Literature Komparative dhe Frengjishtja
Interpretimi ne Konference te civilizuar


2. Seksioni i FLE (Gjuha Frenge per te Huajt)
Shef i Seksionit: Assoc. Prof. Dr. ZOI TOPI
Stafi perbehet nga 5 pedagoge:
1 Asist. Prof. Dr., 1 Doktor, 1 pedagoge dhe 2 asistent.

Lendet kryesore te mbuluara nga ky seksion jane:
Didaktika
Psikogjuhesia
Metodologjia e Gjuhes Frenge
Analiza e Tekstit
Frengjishtja per qellime te vecanta ne te gjithe Fakultetet e Universitetit te Tiranes.

Studimet kryesore te ndjekura nga stafi i ketij seksioni jane ne keto fusha:
Traijnimi i mesuesve te ardhshme dhe frengjishtja si gjuhe e huaj ne fakultetet e Universitetit te Tiranes.Fak. i Gjuhëve të Huaja

Hyrje
Fotografi

Gjuha Angleze

Gjuha Frënge

Gjuha Gjermane

Gjuha Italiane

Gjuha Turke

Gjuha Sllave


 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003