Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universiteti i Tiranes  >> Fakulteti i Ekonomise
 

Fakulteti i Ekonomisë

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Hyrje

ADRESA : Rruga e Elbasanit, Tirana-ALBANIA
Dekan: Prof.Dr. Dhori Kule Tel: +(355)-(42)-225-37

a) Autoritete drejtuese
1. Dekan
2. Zëvendësdekan
3. Kancelar
b) Njësitë bazë mësimore shkencore
1. Departamenti i Ekonomiksit
2. Departamenti i Financë - Kontabilitet
3. Departamenti i Marketingut
4. Departamenti i Menaxhimit
5. Departamenti i Statistikë - Matematikë - Informatikë
6. Biblioteka

Dega : Administrim - Biznes
Profili : Administrim Publik
Profili : Marketing
Profili : Menaxhim

Dega : Ekonomiks
Profili : Ekonomiks dhe Statistikë e Zbatuar
Profili : Ekonomiks i Përgjithshëm


Fak. i Ekonomisë
Fotografi
Departamentet
Administrim-Biznes
Ekonomiks


 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003