Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universiteti i Tiranes  >> Fakulteti i Shkencave Sociale
 

Fakulteti i Shkencave Sociale

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Departamenti i Filozofisë e Sociologjisë

Shef i Departamentit
Dr. Teuta STAROVA
Tel/Fax: +355 4 230369/230961
E-Mail: tstarova@xs4all.soros.al

1. Seksioni i FILOZOFISË
Ky seksion ka një staf prej katër pedagogësh të brendshëm.

Temat kryesore që trajtohen nga ky seksion janë:
Historia e Filozofisë
Hyrje në Filozofi
Filozofi Politike
Hyrje në Shkencat Politike
Filozofia e kohës së sotme.
Filozofia e Fesë
Epistemologji


2. Seksioni i SOCIOLOGJISË
Ky seksion ka një staf prej pesë pedagogësh të brendshëm.

Temat kryesore që trajtohen nga ky seksion janë:
Hyrje në Sociologji
Teoria e Sociologjisë
Sociologjia e Kulturës
Sociologjia e Fesë
Sociologjia e Informacionit & Kommunikimit
Sociologjia Urbane dhe Rurale
Sociologjia e Familjes
Metodat & Strategjitë Kërkimore
Sociologjia e EdukimitFak. i Shkencave Sociale

Departamentet


 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003