Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universitete te Huaja
 

Universitete të Huaja

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Hyrje

Me dëshirën për t'u ofruar studentëve shqiptarë një informacion sa më të detajuar kemi përmbledhur në këtë rubrikë faqet e internetit të universiteteve në mbarë botën. Përmbledhja është shumë e pasur dhe për arsye sistemi është e ndarë sipas kontinenteve dhe shteteve të veçanta. Duke pasqyruar një përmbledhje kaq të gjerë të universiteteve u japim mundësi studentëve tanë që të marrin informacione në mënyrë direkte nga universitetet për të cilët janë të interesuar.
Programet mësimore, profilet, pagesat, bursat, kontaktet, e shumë e shumë informacione të tjera që mund të përmbushin kërkesat dhe nevojat tuaja janë në këtë rubrikë të renditura në menute majtas dhe djathtas faqes.

Një hap me rëndësi do të jetë edhe diskutimi i studentëve në forum për krijimin e një rrjeti kontaktesh ndërmjet studentëve shqiptarë të shpërndarë nëpër universitetet e botës. Do të gjejnë këtu një hapësirë të nevojshme për të shkëmbyer informacione dhe eksperienca kushdo që do të kërkojë kontaktin me bashkëatdhetarët e vet në tërë botën.

 

Universitete të Huaja

Afrika & Lindja e Mesme 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003