Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universiteti i Tiranes  >> Fakulteti i Mjekesise
 

Fakulteti i Mjekësisë

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Hyrje

ADRESA : Rruga "e Dibrës " Nr. 370, Tirana-ALBANIA
Dekan: Prof.Dr. Mentor Petrela
Tel: +(355)-+355 4 262710, Fax: +355 4 263615
E-mail: facmed@sanx.net

Departamentet:

Morfologji
Biomjekesi
Semundjet e Brendshme
Mjekesia Berthamore e Laboratoret
Mjekesia Imazherike
Semundjet Infektive dhe Dermatologjike
Kirurgji e pergjithshme dhe abdominale
Pediatri
Obstetrike-Gjinekologji
Neurologji, psikiatri, dhe Neuro-Kirurgji
Patologji dhe Mjekesi Ligjore
Mjeku i Familjes
Kardiologji dhe Angiologji
Shendet Publik
Otorino-Laringologji dhe Okulistike
Stomatologji


 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003